Puya a rememorat momentele cumplite atunci când a aflat că fratele lui a decedat. Bărbatul a murit în Italia, în urmă cu 10 ani.

În anul 2012, Puya a primit o veste care l-a marcat pentru toată viață! Fratele celebrului artist, Dragoş Gărdescu, a fost descoperit mort în Italia, în propria locuință. La vremea respectivă, polițiști italieni au suspectat că bărbatul ar fi decedat în urma unei supradoze de droguri. La 10 ani de la tragedie, fostul solist al trupei La Familia, a vorbit deschis despre moartea fratelui său. 

Puya a avut un șoc când și-a pierdut fratele! Bărbatul a decedat în Italia, acolo unde muncea de ani buni, ca mecanic la un service auto. Interpretul a mărturisit că atunci a fost clipa când a realizat că viața este prea scurtă și că trebuie să te bucuri din plin de ea, pentru că altfel, mai târziu, poți regreta. Alexandru Gărdescu avea doar 34 de ani când a fost găsit mort în locuinţa lui din Marittima, Italia.

Puya nu poate trece nici acum peste moartea fratelui său

Recent, în cadrul podcastului ‘Acasă la Măruță’, Puya a făcut dezvăluiri despre moartea fratelui său, un subiect care îl macină și acum, deși au trecut 10 ani.

El era în Italia, lucra acolo, și la un moment dat m-a sunat cineva și mi-a zis că fratele meu nu mai e. Ăla a fost un moment de răscruce… Mi-am dat seama că toată alergătura cu spectacolele nu merită. Uneori suna și nu puteam să îi răspund. Totul e degeaba dacă nu putem să stăm unul cu altul, cu familia. Noi nu ne vedeam cu anii, pentru că el era în Italia.”, i-a mărturisit Puya lui Cătălin Măruță.

foto: captură video

Cântărețul a recunoscut, cu sinceritate, că regretă că nu a stat timp suficient lângă fratele lui. De fiecare dată când îl suna, el era prea ocupat să-l asculte.

Solistul regretă că nu a petrecut mai mult timp cu el

Mi-a părut rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea omul probleme și nu avea cui să le spună. Era acolo să facă bani. Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Poate avea probleme și nu avea cui să i le spună. De atunci, am luat asta ca pe o lecție și nu mai fac așa.

Am chestia asta, nu pot să șterg numărul din telefon. Eu nu aș vrea să mi se întâmple mie așa ceva, să îmi moară copilul. E frica mea cea mai mare. Eu nu știu dacă aș putea să trec peste, așa cum au reușit ai mei”, a mai completat Puya.

Puya a mai adăugat faptul că moartea fratelui său l-a marcat enorm. După acea tragedie, solistul a început să se bucure mai mult de tot ce i-a oferit viața.

Eu acum trăiesc prezentul, nu vreau să mă uit nici în trecut și nici în viitor foarte mult, ca să nu mai pierd ocazii. Pe oameni îi îmbătrânesc supărările, rutina, dar dacă tu ești o fire optimistă, e foarte ok. Frumusețea vine din tine”, a mai spus Puya, la podcastul lui Măruță.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.