Răzvan Simion și-a surprins din nou fanii pe rețelele de socializare. Cu puțin timp în urmă, prezentatorul TV a împărtășit cu admiratorii lui o fotografie de colecție, de când era doar un copil. În acea imagine era alături de cea care i-a dat viață, iar în acest fel cu toții au avut ocazia să vadă cum arată mama lui Răzvan Simion. Matinalul a publicat fotografia cu ocazia zilei naștere a mamei sale alături de un mesaj la fel de emoționant.

Răzvan Simion este dovada vie a faptului că pentru el familia este extrem de importantă și că nu va înceta nicio secundă să-și iubească părinții. În ciuda faptului că acum este un bărbat în toată firea, acest lucru nu înseamnă că a uitat în vreun fel de cea care i-a dat viață. De fiecare dată când are ocazia, își mărturisește dragostea și respectul pentru mama sa, chiar dacă fizic nu se află alături de ea. Ziua sa de naștere a fost un prilej numai bun pentru a demonstra încă o dată tuturor cât de mult ține la mama sa. Alături de un mesaj scris din inimă, Răzvan Simion le-a arătat tuturor fanilor lui cum arată mama sa.

Răzvan Simion, imagine de colecție din copilărie

Răzvan Simion a avut încă un motiv de bucurie, căci mama lui și-a sărbătorit ziua de naștere. Prezentatorul din cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” nu a putut rata această ocazia din a-i spune cât de mult înseamnă pentru el, așa că i-a transmis un mesaj impresionant pe rețelele de socializare. Cu siguranță mama partenerului de viață al Dalianei Răducan a simțit în suflet o mare bucurie la vederea mesajului de la fiul său.

„La multi ani, măicuța mea! Mereu… tinandu-mi spatele drept!”, i-a transmis Răzvan Simion mamei sale, pe Instagram.

Puțini sunt cei care știu cum arată mama lui Răzvan Simion. Imagine de colecție alături de mama prezentatorului TV: ”Mereu ținându-mi spatele drept” / FOTO

Mesajul emoționant a ajuns direct la inimile fanilor lui. Mai mult, aceștia au avut ocazia să vadă cât de mult seamănă Răzvan SImion cu mama sa.