Alexandra Stan și Dorian Popa se numără printre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cei doi se pot lăuda cu cariere de succes, având sute de mii de fani și melodii ce au devenit adevărate hituri. Însă, puțină lume știe că aceștia au trăit o poveste de iubire. 

Alexandra Stan și Dorian Popa au format un cuplu

În urmă cu ceva timp, Alexandra Stan a mărturisit în cadrul emisiunii ,„40 de întrebări cu Denise Rifai” că a fost împreună cu Dorian Popa. Cei doi au trăit o poveste de iubire în trecut, mai exact la începuturile lor în carieră. Potrivit artistei, Dorian Popa a fost primul iubit care i-a demonstrat faptul că bărbații pot fi infideli. 

„Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta”, a declarat Alexandra Stan, în cadrul emisiunii.

Alexandra Stan, despre divorțul de Emanuel Necatu

Instagram

Alexandra Stan a confirmat în urmă cu câteva săptămâni divorțul de Emanuel Necatu. Cei doi s-au căsătorit după doar două luni de relație și au divorțat după alte cinci. Artista a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show” unde a vorbit despre perioada dificilă prin care trece.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit  Alexandra Stan în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Cântăreața a mărturisit că trece printr-o perioadă dificilă. Aceasta a povestit în cadrul emisiunii cum s-a cunoscut cu Emanuel. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unei prietene, la scurt timp după ce artista s-a întors din competiția „Survivor”.

„Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la „Survivor” și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a mai declarat artista.