Bianca este concurentă veche în Casa Puterea Dragostei, însă din sezonul 1. Aceasta a legat o relație foarte strînsă cu Livian timp de mai multe luni. Însă, se pare că lucrurile nu mai sunt deloc așa cum au fost la început. Livian se vede foarte deranjat de gesturile pe care iubita lui le face pentru alți băieți.

Reclamă

Se pare că Bianca s-a interesat de băieții din casă, de Andy și de Sergio, fapt ce l-a enervat la culme pe Livian.

Livian: Două cuvinte vreau să-ți zic. Emisiunea pentru noi doi s-a terminat.
Bianca: Și ce?
Livian: Pentru gesturile de doi lei pe care le faci. Nu știu ce vrei să arăți în fața mea și ce vrei să demonstrezi? Ți-ai dat cu firma în cap în două zile, cum nu ți-ai dat în 8 luni.
Bianca: Vrei să incheiem orice socoteală?
Livian: Am încheiat totul.
Bianca: Nu, acum, să știu și eu.
Livian: Bianca, am terminat tot! Din clipa în care tu ai făcut gesturile pe care le-ai făcut. Faptul că tu ieri ai fost curioasă de postarea lui Sergio și azi gesturile cu Andy. E clar. Nu știu unde vrei să o duci sau ce vrei să faci, dar e gata. Atât îți zic, cu mine nu procedezi ca și cu oricine. Te las să-ți faci mersul o zi, două! Dar să vezi când îți pun capac și scot la iveală tot ce faci.

Relația acestora a fost una tulmultoasă pe parcursul competiției. Nu cu mult timp în urmă, pe rețele de socializare, au ieșit la iveală niște filmulețe indecente cu Bianca. Aceasta se afla în preajma fostului său prieten cu care întreținea relații intime în fața camerei. Aceste filmulețe au declanșat un adevărat scandal la momentul respectiv în casa Puterea Dragostei. A avut efecte negative și asupra cuplului Bianca-Livian, se pare.