În urmă cu ceva timp, regulamentul dintr-o școală din Capitală stârnea multe controverse. La acel moment, era prevăzut ca fetele să nu folosească farduri, să nu poarte ținute indecente sau unghii lungi și colorate. Se pare că lucrurile s-au schimbat destul de mult. O adolescentă a venit la școală cu o manichiură potrivită mai degrabă pentru o petrecere. 

Videoclipul a dat startul unei întregi dispute

De curând, pe TikTok a devenit viral un videoclip postat de o adolescentă, în timp ce se află la școală. Ei bine, nu performanța sa la învățătura a atras atenția internauților, ci unghiile lungi și colorate ale elevei.

Credeați că doar manichiura a stârnit multe reacții din partea internauților? Nici vorbă. Mulți dintre internauți au criticat și ținuta adolescentei, pe care nu o consideră deloc potrivită pentru o zi la școală.

( CITEȘTE ȘI: Top 5 moduri în care îți distrugi unghiile. Esteticienii ne spun ce trebuie să facem acasă )

@arijjjkd #fyp #foryoupage ♬ sunet original – Reeadeea

Videoclipul a devenit viral în scurt timp pe rețelele sociale, iar internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Se pare că oamenii s-au împărțit în două tabere.

În timp ce unii spun că vremurile s-au schimbat și trebuie ca fetele să fie cochete și la școală, alții au criticat dur atât vestimentația, cât și manichiura fetei.

Mai în glumă, mai în serios, o internaută a întrebat-o pe adolescentă dacă poate să ia notițe la ore, având în vedere unghiile lungi, despre care ai spune mai degrabă că pot fi incomode.

„Și mie îmi zicea toata lumea de unghii, că sunt lungi, dar dacă nouă ne plac lungi și ascuțite care e problema?”, „Numai de școală nu sunt”, „Profesoarele nu zic nimic de unghii?”, „Cum scrii pe caiet cu unghiile, fără glumă?”, sunt câteva dintre comentariile internauților la videoclipul devenit viral pe TikTok