Reclamă
Reclamă

Partidul Social Democrat (PSD) va avea un candidat propriu pentru funcția prezidențială, a declarat secretarul general al partidului, Paul Stănescu, vineri, înainte de ședința conducerii partidului de la Sâmbăta de Sus, județul Brașov. Stănescu a subliniat că este exclus ca PSD să susțină un candidat din afara formațiunii, cum ar fi Mircea Geoană.

„Partidul Social Democrat va avea candidat la funcția prezidențială, un membru al PSD,” a afirmat Paul Stănescu, potrivit News.ro. Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar putea fi candidatul partidului, Stănescu a răspuns: „Cutuma partidului cam așa a fost.”

Despre posibilitatea susținerii lui Mircea Geoană, Stănescu a reiterat că exclude categoric acest scenariu. „Eu exclud acest lucru. Eu, ca secretar general și membru al partidului, exclud acest lucru,” a precizat el, adăugând că nu crede că o astfel de propunere va veni din interiorul partidului.

Reclamă

În ceea ce privește data alegerilor prezidențiale, Paul Stănescu a menționat că acestea vor avea loc, cel mai probabil, în luna septembrie. „Cred că da,” a spus Stănescu.

PSD își reafirmă astfel dorința de a avea propriul candidat la alegerile prezidențiale și de a respinge orice opțiune externă pentru această funcție importantă. Secretarul general al partidului a subliniat clar poziția formațiunii în acest sens, consolidând unitatea și strategia internă a PSD.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro