PSD depune mâine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Reclama

Reclama

Mâine dimineaţă, Social Democraţii vor depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, după ce executivul PNL şi-a asumat răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, este convins că moţiunea va trece.

Reclama

Ce declară Ludovic Orban. 

„Am văzut că PSD a anunțat că depune o moțiune de cenzură. Sincer, nu înțeleg motivele acestei moțiuni. M-am uitat pe rezultatele alegerilor locale din 2016, în care trebuie să știți, domnilor parlamentari care nu știți, peste 1500 din primarii care au câștigat alegerile au fost aleși cu 50% plus1. Păi, voi ar trebui să susțineți acest sistem de alegere”, a spus Orban.

„Poate vă e frică că acești primari nu și-au făcut treaba în comunitățile locale, că au fost afectați de guvernarea dezastruoasă pe care le-ați adus-o ca o năpastă peste capul românilor, că nu mai au capacitatea să ia 50% plus unu, deși ați pompat toate resursele, fără număr, de la bugetul de stat, fie din fonduri de rezervă a Guvernului, fie din PNDL distribuit pe bani frumoși, fie prin toate avcile de muls, reușind să inventați până și cum să finanțați comunități PSD fără să aveți bani de la buget, prin celebrul FDI”, a adăugat Orban.

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii