Ești gata pentru o nouă provocare? Iată ce ți-am pregătit astăzi!

Credeți că aveți un puternic simț al logicii și al deducției? Atunci nu există nicio îndoială că acest puzzle vizual este pentru tine. Dar nu vă entuziasmați prea tare: veți avea la dispoziție doar 10 secunde pentru a vă da seama exact ce mișcări trebuie să faceți pentru a forma doar două pătrate. Este timpul să vă testați abilitățile vizuale. Mult noroc!

Ce bețe trebuie să mutați pentru a obține 2 pătrate?

Deși mii de cititori insistă asupra faptului că timpul necesar pentru a rezolva această provocare este prea scurt, am dori să subliniem că unele persoane au reușit să o facă în mai puțin de 10 secunde. Prin urmare, există o mare probabilitate ca și dumneavoastră să faceți același lucru.

Desigur, puteți face acest lucru doar dacă lăsați deoparte tot felul de activități și vă concentrați cât mai mult posibil. Așadar, trebuie să vă focusați atenția doar asupra imaginii de mai jos, iar dacă sunteți obișnuiți cu acest gen de provocări, soluția vă va ieși în evidență imediat. Nu e greu, vă asigurăm”

Sursa: Social media

Scopul acestui exercițiu este de a afla ce chibrituri trebuie mutate pentru a forma două pătrate.

Care este verdictul? Ați reușit să vă imaginați mutarea chibriturilor pentru a rezolva problema? Dacă sunteți mulțumiți de rezultat, vă felicităm pentru agilitatea și inteligența dumneavoastră.

Dacă, după mai multe încercări, nu reușești și nu poți forma cele două pătrate, nu-i nimic. Nu vă faceți griji, în ilustrația următoare puteți vedea cum se face, așa că descoperiți mișcările pe care a trebuit să le faceți pentru a obține soluția.

Sursa: Social media

Dacă nu ați rezolvat acest puzzle vizual, nu vă descurajați. În următoarele zile vom reveni cu noi provocări. Dacă sunteți nerăbădători, vă invităm să consultați provocările trecute:

Provocarea zilei / Trebuie să mutați un singur chibrit pentru a rezolva această operație matematică

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.