Numele fraților Tate a fost scindat pe străzile marilor orașe din lume

Cei doi milionari britanici au creat un adevărat fenomen în rândul tinerilor. Drept dovadă, după arestarea lor, în mediul online s-a declanșat o adevărată isterie. Fanii lor cer eliberarea idolilor care  le dădeau sfaturi despre bani, bărbăție și succes. Lucrurile nu s-au oprit însă la susținerea lor în online. Numeroși tineri au ieșit în stradă pentru aceeași cauză. Au fost organizate proteste în Atena și Sydney.

Proteste pentru eliberarea fraților Tate

Frații Tate au câștigat simpatia unei generații întregi cu modul de viață pe care îl promovau. De altfel, Andrew Tate a creat inclusiv un curs online în care îi învăța pe tineri cum să devină milionari.

Social media

Media de vârstă țintă căreia se adresau era situată între 16-25 de ani. Tineri cu astfel de vârste au ieșit pe străzile din Atena în ultimele zile. Acestia au strigat „Top G, liber” și au mărșăluit pe artere principale ale orașului. De altfel, pe fundal, în boxe răsuna una dintre melodiile preferate ale lui Andrew Tate, autointitulat și „Top G”.

Același lucru s-a întâmplat și în Sydney. Tineri de aceleași vârste și-au strigat nemulțumirea vizavi de măsurile autorităților din România.

Frații Tate au rămas fără o bună parte din avere

Andrew și Tristan Tate au rămas fără o parte din bolizii de lux pe care îi dețineau. Acestea au fost ridicate zilele trecute de către autoritățile române chiar din curtea celor doi milionari.

Mașinile ridicate de polițiști din curtea vilei fraților Tate se ridică la peste 4 milioane de euro. Toate mașinile celor doi britanici ar costa peste 7 milioane de euro.

Alături de frații care au câștigat simpatia unei generații sunt arestate și două tinere românce. Este vorba despre Georgiana Naghel și Luana Radu. Cele două s-ar fi ocupat cu coordonarea fetelor care produceau bani din Onlyfans pentru frații Tate.

Luana Radu a fost audiată ieri de procurori. Fosta polițistă a ieșit plângând de la audieri.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.