Participarea la prezidențiale a fost pentru Ramona Ioana Bruynseels o nouă poartă către lumea politică, astfel ea vorbind permanent despre schimbările pe care vrea să le facă în viitorul destul de apropiat. Aceasta a anunțat că noul proiect este clar unul politic și în cadrul acestuia va continua cu toate obiectivele și promisiunile pentru români anunțate încă din campania de la prezidențiale.

Reclamă

Nu uit ce am promis!
Da. Lucrez la un nou proiect care bineînțeles că va fi unul politic. Ați crezut pentru vreo clipă altceva?
Voi continua ideile și proiectele anunțate deja de mine și echipa mea în campania pentru prezidențiale:
– curățarea clasei politice
– crearea unei clase de mijloc puternice oferind oportunități reale de dezvoltare ANTREPRENORILOR români și totodata, asigurându-ne că SALARIAȚII sunt respectați și tratați cum se cuvine de angajatorii lor în România.
– susținerea capitalului autohton,
– atragerea de investiții străine (pretinzând însă la rândul nostru mai mult respect pentru România din partea investitorilor),
– o abordare economică pragmatică a parteneriatelor strategice și nu numai,
– diaspora trebuie încurajată să revină acasă prin programe inteligente.
– poporul român trebuie să iși redobândească statutul în lume și să fie recunoscut pentru valorile sale.
Toate aceste lucruri pot fi realizate dacă ne dorim cu adevărat să le facem.

Ca prim pas concret, propun tuturor partidelor politice încheierea unui ACORD prin care să ne obligăm cu toții (partide, guvern, societate civilă, mediu academic) să facem tot ceea ce trebuie făcut pentru ca până în 2028 salariul minim în România să ajungă la 1000 de euro.

Reclamă

Și pentru că eu chiar CRED în ceea ce spun, ieri, de Sf. Nicolae, am transmis partidelor parlamentare invitația de a încheia acest acord în interesul românilor. Dacă doresc binele românilor, vor accepta invitația mea. Dacă vor alege să tacă, eu oricum voi continua.
Oricine dorește să se alăture inițiativei, este binevenit. România trebuie să învețe să fie solidară atunci când este vorba de interesul său ” este mesajul Ramonei Ioana Bruynseels.