Reclamă
Reclamă

Un proiectil exploziv de calibrul 105 mm, provenind din al Doilea Război Mondial, a fost descoperit în localitatea Beregsău Mare din județul Timiș, relatează tion.ro.

Pompierii din județul Timiș au identificat și ridicat un proiectil exploziv din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. „Astăzi, pompierii pirotehnişti din cadrul ISU Timiş au fost solicitaţi pentru a ridica muniţie rămasă neexplodată. Solicitarea a venit din localitatea Beregsău Mare, unde pompierii au identificat un proiectil exploziv calibrul 105 mm”, a precizat ISU Timiş.

Elementul pirotehnic descoperit a fost ridicat, transportat și depozitat în siguranță. Acesta va fi distrus într-un poligon special amenajat.

Reclamă

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro