Programul social „Litoralul pentru toţi”, a început ieri, pe 22 mai. Dată la care turiștii care îndrăgesc marea, se pot caza la hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră. Tarifele sunt foarte mici. Cu până la 70% mai reduse în extrasezon și pornesc de la 34 de lei pe noapte, de persoană.

Cât costă o noapte de cazare pe litoralul românesc, conform programului social

Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare, fără mic dejun, începe de la 34 de lei de persoană. Acest lucru fiind valabil în cazul unui hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopți. Românii care preferă să aleagă varianta cu servicii de masă all inclusive, vor plăti începând de la 160 de lei pe noapte, de persoană. Prețurile sunt extrem de accesibile, astfel că românii pot beneficia de o vacanță pe litoral așa cum și-o doresc.

Este singurul program social din țară susținut integral de mediul de afaceri. Federația Patronatelor din Turismul Românesc este singura federație patronală reprezentată legal de către cei care activează în turism, hoteluri și restaurante. Mai multe societăți comerciale din turism pe care le are această federație în componență, asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați.

Programul social „Litoralul pentru toți” a început! Cât vor plăti românii pentru o noapte de cazare
pixabay.com

Programul „Litoralul pentru toți” a ajuns la ediția 40

Progamul „Litoralul pentru toți” a ajuns la cea de-a 40-a ediție. Acesta s-a demonstrat a fi un proiect de succes în fiecare an. Aduce o mulțime de beneficii atât pentru turiștii care vor să viziteze litoralul în extrasezon, cât și pentru cei peste 70.000 de lucrători din domeniul HORECA.

Pentru ediția anului 2022, zeci de hoteluri din toate stațiunile și-au anunțat participarea. Acestea pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare, pe noapte. Pachetele pentru turiști pot fi achitate inclusiv cu vouchere de vacanță, pe care Guvernul a anunțat că le va oferi începând cu 1 iunie. Programul se va derula până la data de 19 iunie.