Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru ziua de vineri, 8 septembrie 2023, anunțând că cerul va fi predominant senin sau variabil în majoritatea regiunilor.

În timpul nopții, cerul va fi mai deschis, iar după-amiaza pot apărea înnorări trecătoare în zonele montane, însoțite de ploi de scurtă durată. Există o probabilitate scăzută de ploaie și în extremitatea de sud-est a țării, însă vântul va sufla moderat în această zonă.

Temperaturile maxime vor fi relativ constante în comparație cu zilele anterioare, situându-se în general între 24 și 28 de grade Celsius. Regiunile sudice și sud-estice vor avea valori mai ridicate, ajungând la 30-31 de grade Celsius. În schimb, minimele vor fi scăzute în depresiuni, coborând până la 3 grade Celsius.

Pe litoral, temperaturile minime vor fi mai ridicate, în jurul valorilor de 19-21 de grade Celsius. De asemenea, este posibil să se formeze ceață în depresiuni și în unele zone izolate.

Vremea, meteo, prognoza meteo

Vremea în București în 8 septembrie 2023

În București, vineri, 8 septembrie 2023, se preconizează o temperatură maximă de 29 de grade Celsius. Cerul va fi însorit, iar vântul va avea intensitate redusă până la moderată. Nu există șanse semnificative de precipitații în această zi.