Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vineri, 8 decembrie 2023, în mai multe zone ale țării se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vor fi modificări semnificative în condițiile meteo, iar vremea va fi în general închisă și rece. Aceste schimbări sunt așteptate în special în zonele de vest și sud-est ale țării.

Temperaturile maxime în această zi vor varia între 1 și 5 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor oscila între -7 și 0 grade Celsius. În zona de deal și de munte, vântul va sufla cu intensitate, iar acesta va fi un factor important de luat în considerare pentru cei care planifică să petreacă timp în aer liber.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi predominant acoperit de nori, iar precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce înseamnă că radiațiile ultraviolete vor fi scăzute în această zi.

Citește și:

VIDEO!!! Gabriela Cristea „Cineva mi-a zis: ‘Arăți ca o balenă. N-am să permit nimănui să mă jignească”: Vedeta TV Răbufnește Împotriva Criticilor și Promovează Frumusețea Naturală

Preot Corupt a Încercat să Profite sexual cu ajutorul Bisericii de o Enoriașă! Fata a făcut screenshot la toată conversația!

Preoții care cer „Donații” pentru Înmormântări , Parastase sau Căsătorii se pot fi dați Afară din Biserică. Descoperă unde îi poți reclama

Temperatura maximă în București va atinge 3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad Celsius. Pe timpul nopții, ploaia se va transforma în ninsoare și se vor forma depuneri de zăpadă de până la 2 cm.

Vremea în Constanța

La Constanța, cerul va fi în mare parte înnorat, iar precipitațiile vor fi sub formă de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de 30 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius. Pe parcursul nopții, se vor înregistra continuu ploi.

Vremea în Brașov

În Brașov, la munte, cerul va fi înnorat, iar precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Indicele UV va fi de 0 din 11, ceea ce înseamnă că nu va exista risc de arsură solară. Vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, iar cea minimă va fi de -5 grade Celsius. Ninsoarea este așteptată atât pe parcursul zilei, cât și în timpul nopții.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi predominant înnorat, iar precipitațiile vor fi în principal sub formă de ninsoare, mai ales în timpul nopții. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă se va înregistra la 2 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 30 km/h.

Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte acoperit de nori și se așteaptă ceață pe timpul zilei. Indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce înseamnă că expunerea la soare va fi redusă. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius. Vântul va sufla variabil și nu este așteptată ninsoare în această zonă.

Vine Prognoza meteo vineri, 8 decembrie 2023. Temperaturile scad în Româniaurgia în această seară! Un ciclon polar lovește România din plin. ANM avertizează: În această noapte... Sursa: Social media

Vremea în Iași

La Iași, cerul va fi predominant înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 0 din 11, ceea ce înseamnă că nu va exista risc de arsură solară. Temperatura maximă va fi de 1 grad Celsius, în timp ce temperatura minimă va ajunge la -2 grade Celsius. În această zi, este posibil să ningă atât pe timpul nopții, cât și în timpul zilei.

Vremea în Craiova

În Craiova, cerul va fi acoperit de nori, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 3 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

La Cluj-Napoca, vremea va fi rece, iar cerul va fi mai mult înnorat. Există șanse reduse de precipitații în această zi, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 0 din 11, ceea ce înseamnă că nu va exista risc de arsură solară. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade Celsius.