Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de astăzi, 4 noiembrie 2022.

Vreme continuă se fiu una caldă pentru această perioadă a anului, însă temperaturile sunt în scădere față de zile trecute. Se anunță valori maxime de până la 22 de grade. Dimineața și seara duc condiții de ceață în mare parte din țară. Vântul se va intensifica și el, iar local vor apărea precipitații slabe.

Prognoza meteo, 4 noiembrie 2022

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de astăzi, 4 noiembrie 2022. Potrivit ANM, astăzi vreme o să fie una călduroasă. Cerul o să fie unul variabil, cu unele înnorări spre seară. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Banat și în zona montană înaltă și în partea de sud-est a țării.

Meteorologii anunță că în zonele joase de relief, mai ales în centrul, estul și sud-estul teritoriului, atât dimineața, cât și noapte, se vor forma condiții de ceață. Izolat va apărea și burnița. De asemenea, ceața se va accentua la lăsare serii în regiunile vestice și nord-vestice și va ploua slab.

În ceea ce privește valorile termice, temperaturile maxime ale zile se vor situa între 13 și 22 de grade. În timp ce minimele vor coborâ spre  2 grade în depresiunile intramontane și 13…14 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo, vineri, 4 noiembrie 2022. Cum va fi vremea astăzi în toată România
Pexels

Prognoza meteo în Capitală

În Capitală astăzi vreme rămâne una caldă pentru luna noiembrie. Cerul o să fie variabil, cu nori de tip stratiform în primele ore ale zilei. Spre lăsarea serii ceața își va face simțită prezența din plin. Astăzi, vântul va sufla slab până la moderat.

În ceea ce privește valorile termice, temperatura maximă a zilei va urca până la 20…21 de grade, în scădere față de zile trecute. Iar temperatura minimă a zile va coborâ până la 8…10 grade. În zona periferică temperaturile din termometre vor scădea până la 6 grade.

Și la munte temperaturile o să fie ridicate pentru această perioadă a anului. Astăzi, cerul va fi variabil, dar cu înnorări și ploi slabe în cursul nopții, pe arii restrânse în Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.