Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 3 noiembrie 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Vremea va fi instabilă, cu șanse de precipitații în majoritatea regiunilor, cu excepția zonei de sud și a celei de sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 22 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între 5 și 13 grade Celsius.

Vântul va sufla cu putere, mai ales în zonele montane, iar în anumite regiuni este posibil să se formeze ceață.

Vremea în București

În capitala României, vremea va fi în general închisă, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, ceea ce înseamnă că expunerea la soare nu prezintă un risc ridicat. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius.

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi plăcută, cu un cer parțial înnorat și un indice UV de 2 din 11. Apa mării va avea o temperatură de 17 grade Celsius, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius.

Vremea în Brașov

La munte, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo vineri, 3 noiembrie 2023. Iată cum va fi vremea în principalele orașe din România

Vremea în Focșani

În prima parte a zilei, vremea va fi înnorată, dar după-amiaza va apărea soarele. Vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius.

Vremea în Oradea

În Oradea, vremea va fi schimbătoare, mai ales în partea a doua a zilei, când sunt șanse de precipitații. Vântul va sufla cu o viteză cuprinsă între 25 și 40 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, vremea va fi plăcută, cu șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla cu putere, cu o viteză de până la 40 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius.

Vremea în Craiova

Vremea în Craiova va fi instabilă, cerul va fi înnorat, iar spre seară sunt așteptate condiții de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca va ploua, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla cu o viteză de 25 de km/h, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.