Specialiștii meteo au emis prognoza meteo pentru data de 3 martie 2023. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 3 februarie 2023. Potrivit specialiștilor meteorologi, vremea va fi mohorâtă la nivelul întregii țări, iar în majoritatea regiunilor va ninge. 

Pe parcursul întregii zile, vremea va fi închisă, iar cerul va fi mai mult noros, înregistrându-se precipitații, în special sub formă de ninsoare. Va ninge, în special în centrul, nord-estul țării, dar și în regiunile montane. 

Prognoza meteo vineri, 3 februarie 2023

Deși vremea va fi mohorâtă și în țară, va ninge temperaturile se vor situa peste cele normale pentru perioada în care ne aflăm. În restul regiunilor, temperaturile mai mari vor favoriza apariția precipitațiilor mixte și a lapoviței. Cu toate acestea, potrivit meteorologilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ninsorile se vor extinde la nivelul întregii țări. În partea de vest a teritoriului se vor înregistra cantități moderate de apă. 

Temperatura maximă va fi cuprinsă între -2 și 8 °C, iar cele mai ridicate valori vor fi înregistrate în sudul țării. Valorile termice minime se vor situa între -10 și 0 °. 

Prognoza meteo vineri, 3 februarie 2023. Meteorologii anunță ninsori în toată țara
Sursa: Social media

De asemenea, meteorologii anunță că începând de duminică, vremea se va răci extrem de tare. Temperaturile maxime se vor situa între -8 și 2 °C. Potrivit acestora, cel mai frig va fi noaptea și dimineața, atunci când minimele vor fi cuprinse între -17 și -7 °. Mai mult decât atât, la munte și în depresiuni se pot atinge minime de până la -20 °. 

Prognoza meteo, București, 3 februarie 2023 

În Capitală, vremea va fi mohorâtă. Meteorologii anunță că mai pot apărea precipitații slabe, temporar, iar în timpul nopții de vineri spre sâmbătă vor crește șansele de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 8 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între -5 și -3 grade. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.