ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 mai 2023.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 26 mai 2023. Iată cum va fi vremea în această zi.

Potrivit meteorologii, condițiile meteo vor fi nesigure în mare parte din țară. Fenomene specifice instabilității vor avea loc în regiuni precum Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, iar local în Transilvania, în special după-amiaza.

Prognoza meteo vineri, 26 mai 2023

Aceste fenomene se vor extinde și în celelalte zone în timpul serii și nopții. Temperaturile maxime vor oscila între 20 și 28 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între 8 și 17 grade Celsius.

Prognoza meteo vineri, 26 mai 2023. Vremea, instabilă în majoritatea zonelor zonelor țării

Vremea în București

În ceea ce privește vremea din București în acea zi, ANM prognozează o vreme instabilă, cu accentuată incertitudine în special după-amiaza. Se estimează că temperatura maximă va atinge în jur de 25-26 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor varia între 13 și 15 grade Celsius.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.