Reclamă
Reclamă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat ce temperaturi vor fi înregistrate astăzi. Potrivit specialiștilor meteo, vremea va fi mohorâtă, însă temperaturile se vor încadra în limite normale pentru perioada în care ne aflăm. Iată ce mai spun specialiștii meteorologi: 

În cursul zilei de vineri, 25 noiembrie 2022, ziua va fi mohorâtă, iar cerul va fi înnorat mai toată ziua, în majoritatea zonelor țării. În prima parte a zilei nu vor fi condiții de ploaie, însă ulterior, mai ales în centrul României, va începe să plouă. De asemenea, la munte, la altitudinile înalte, va fi lapoviță și ninsoare. 

Prognoza meteo, vineri, 25 noiembrie 2022

În zona Moldovei vremea se menține cea mai rece din țară. Totodată, în partea de sud a României se anunță o vreme instabilă pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime din timpul zilei se vor încadra între 4 și 12 grade. În anumite regiuni din România, temperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei. 

Minimele din noaptea de vineri spre sâmbătă vor fi cuprinse între -5 și 4 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat în toată țara. Bineînțeles, pe crestele montane se va intensifica. 

Reclamă
Prognoza meteo, vineri, 25 noiembrie 2022: Cum va fi vremea în România
Sursa: Social media

Cum va fi vremea în București

În București nu se vor schimba mari lucruri în ceea ce privește temperaturile înregistrate. Vremea va fi în continuare mohorâtă, iar cerul va fi acoperit de nori toată ziua. Cu toate acestea, sunt șanse foarte mici de ploaie. În timpul zilei, temperaturile vor fi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă, adică 10-12 grade. Pe de altă parte, în timpul nopții, se va face mai frig. Se va înregistra o minimă negativă în Capitala țării, adică -1 grad. 

Potrivit meteorologilor, cerul va fi parțial spre predominant noros. Vestea bună este că nu va ploua, iar vântul va sufla slab și moderat.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro