Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru data de vineri, 2 iunie 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor rămâne ridicate, dar vor exista condiții de instabilitate atmosferică în majoritatea regiunilor.

Cerul va prezenta înnorări accentuate și vor fi averse puternice, descărcări electrice și rafale de vânt pe perioade scurte în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, majoritatea Moldovei, precum și în zonele montane și submontane în a doua parte a zilei și pe timpul nopții.

Prognoza meteo vineri, 2 iunie 2023

Se estimează că în unele zone cantitatea de apă va depăși 25 – 30 l/mp, iar pe suprafețe mici se vor produce vijelii și grindină. În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații slabe în zone restrânse, conform informațiilor furnizate de meteorologi. Temperaturile maxime vor varia între 22 și 30 de grade Celsius, iar minimele vor ajunge între 9 și 18 grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra condiții izolate de ceață.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru data de vineri, 2 iunie 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Cum va fi vremea în București

În ceea ce privește vremea în București pentru vineri, 2 iunie 2023, se așteaptă o zi caldă. Cerul va fi senin în timpul zilei, dar se vor observa înnorări pe timpul nopții, când vor cădea ploi slabe. Vântul va sufla cu intensitate slabă până la moderată.

Valorile maxime vor atinge 30 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între 14 și 16 grade Celsius.