Deși în ultimele zile vremea a fost mohorâtă în întreaga țară, se pare că temperaturile vor crește din nou la valori mult mai ridicate decât ar fi normal.  

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 ianuarie 2023. Potrivit specialiștilor meteo, deși în ultimele zile temperaturile au fost scăzute, valorile acestora vor începe să crească din nou.  

Așadar, vremea se va încălzi în întreaga țară, iar valorile termice vor fi din nou mult mai ridicate decât în mod normal în această perioadă din an. Iată prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 ianuarie 2023.  

Prognoza meteo vineri, 13 ianuarie 2023

Vineri, 13 ianuarie 2023 temperaturile vor fi din nou în creștere în aproape toată țara. În timpul zilei vor mai fi înnorări în partea de nord-vest a țării, iar aria ploilor va fi în extindere. Chiar dacă temperaturile vor fi ridicate, nu vor lipsi precipitațiile în aceste zone, iar atmosfera va fi în general închisă.  

Temperaturile maxime se vor situa între 3 și 11 °C în timp ce temperaturile minime din noaptea de vineri spre sâmbătă se vor încadra între -4 și 4 °.  

De asemenea, în zonele montane va fi vreme mohorâtă și vor avea loc precipitații mixte. Pe de altă parte, la altitudini mari sunt anunțate ninsori, iar stratul de zăpadă va crește.  

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 ianuarie 2023. Potrivit specialiștilor meteo, deși în ultimele zile temperaturile au fost scăzute, valorile acestora vor începe să crească din nou.  

În restul regiunilor României, cerul va fi variabil, iar în zonele joase de relief se va lăsa ceața, mai ales dimineața și noaptea. Izolat vor mai apărea precipitații sub formă de ploaie, însă nu va fi vorba despre cantități mari de apă. Vântul va sufla slab și moderat la nivelul întregii țări.    

Vremea în București  

În Capitală, temperaturile maxime din timpul zilei se vor situa peste cele normale pentru prima lună din an. În jurul orelor prânzului, temperaturile maxime se vor situa între 8-9 grade. Dimineața și noaptea va fi ceață, iar acest lucru va duce la scăderea vizibilității. Este important de precizat că cerul va fi variabil, însă nu va mai ploua. În ceea ce privește temperatura minimă înregistrată în noaptea de vineri spre sâmbătă, aceasta se va situa între -3 și 0 °C. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.