Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 10 noiembrie 2023. Potrivit ANM, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și temperaturi maxime aproape de normalul lunii octombrie.

Vremea în țară vineri, 10 noiembrie 2023

În jumătatea de vest a țării, cerul va avea înnorări, iar spre seară și noaptea va ploua. În zona montană înaltă vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul țării, înnorările vor fi temporare și doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări la munte, în Banat, în Moldova, în estul Munteniei și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade Celsius, iar cele minime între 2 și 14 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi plăcută, iar cerul va fi parțial înnorat. Vântul va sufla cu o viteză de 25 de km/h, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Vremea în Constanța

La Constanța, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de 25 de km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 12 grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 15 grade Celsius.

Prognoza meteo vineri, 10 noiembrie 2023. Cum va fi vremea în România

Vremea în Brașov

La munte, cerul va fi înnorat, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Pe timpul nopții, sunt șanse de precipitații.

Vremea în Focșani

La Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 30 de km/h. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Noaptea sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat și va ploua pe tot parcursul zilei. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Vremea în Iași

La Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla cu o viteză de până la 40 de km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Noaptea sunt șanse mari de precipitații.

Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius. Va ploua pe tot parcursul zilei.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea va fi rece, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse mari de precipitații după-amiaza. Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Noaptea va ploua.