Reclamă
Reclamă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză meteo specială pentru București, valabilă până miercuri dimineața. Potrivit specialiștilor, se anunță temperaturi caniculare, de până la 37 de grade, dar și ploi în a doua parte a zilei de luni.

În intervalul 10 iunie, ora 10 – 11 iunie, ora 9, vremea va fi caniculară și cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, dar mai ales spre seară și la începutul nopții va crește probabilitatea pentru înnorări, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, averse și descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade, iar cea minimă va fi de 18…21 de grade.

Reclamă

În intervalul 11 iunie, ora 9 – 12 iunie, ora 10, canicula va persista, disconfortul termic se va menține accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat ziua și slab noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro