Reclamă
Reclamă

Vremea în România se anunță a fi instabilă sâmbătă, 4 noiembrie 2023, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Vor fi precipitații în toate regiunile țării, iar vântul va sufla cu putere, atingând viteze de până la 40-50 de km/h.

Temperaturile maxime vor varia între 14 și 28 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor situa între 4 și 11 grade Celsius.

Prognoza meteo sâmbătă, 4 noiembrie 2024

Vremea în București: În București, vremea va fi predominant închisă, cu precipitații pe parcursul întregii zile. Vântul va sufla cu o viteză de până la 25 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va atinge 22 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10 grade Celsius.

Vremea în Constanța: La malul mării, vremea va fi plăcută, cu un cer parțial înnorat și un indice UV de 2 din 11. Temperatura apei mării va fi de 17 grade Celsius, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 km/h. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 13 grade Celsius. Vor apărea precipitații în timpul nopții.

Reclamă

Vremea în Brașov: La munte, cerul va fi în mare parte înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius. Va ploua pe tot parcursul zilei.

Prognoza meteo sâmbătă, 4 noiembrie 2023. Cum va fi vremea în România

Vremea în Focșani: În Focșani, va ploua pe tot parcursul zilei, iar în prima parte a zilei este posibil să apară descărcări electrice. Vântul va sufla cu o viteză de până la 25 km/h, iar temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în Oradea: Vremea în Oradea va fi schimbătoare, mai ales în a doua parte a zilei, când sunt șanse de precipitații. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în Iași: Vremea în Iași va fi răcoroasă, cu șanse mari de precipitații. Vântul va sufla puternic, cu o viteză de până la 40 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Vremea în Craiova: Vremea în Craiova va fi instabilă, cerul va fi înnorat, iar spre seară vor apărea condiții de ploaie. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca: În Cluj-Napoca va ploua, mai ales în a doua jumătate a zilei. Vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 4 grade Celsius.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro