ANM a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 mai 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 mai 2023. Iată cum va fi vremea în România, potrivit meteorologilor.

Specialiștii meteo anunță că vremea, sâmbătă, 27 mai 2023, se va menține caldă, însă va ploua în toate regiunile României. ANM avertizează că gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat, mai ales la prânz și seara, când se vor forma înnorări accentuate și vor cădea averse cu caracter torențial.

Prognoza meteo sâmbătă, 27 mai 2023

Descărcările electrice și vijeliile vor fi prezente în mai multe zone. Temperaturile maxime se vor încadra în limitele normale pentru ultima lună de primăvară, variind între 20 și 28 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 16 și 17 grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 mai 2023. Iată cum va fi vremea în România, potrivit meteorologilor.

Cum va fi vremea în București

În privința București sunt prognozate câteva averse de ploaie și furtuni, însoțite de rafale de vânt cu viteze de până la 32 km/h. Maxima zilei va atinge 27 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă se va situa la 14 grade Celsius.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.