Prognoză meteo 26 noiembrie 2022: Weekendul începe cu o vreme rece, urâtă, în majoritatea țării. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru data de 26 noiembrie 2022. Se pare că temperaturile vor fi scăzute în majoritatea regiunilor din țară. Totuși, potrivit meteorologilor, vremea este normală pentru această perioadă din an. 

Astăzi cerul se va menține mai mult noros, în special în nordul, centrul și nord-estul țării. În aceste zone vor fi, pe alocuri, precipitații slabe, sub formă de ploaie. Doar în anumite orașe soarele își va face apariția. În zonele montane va ninge ușor, însă ninsoarea nu va fi atât de puternică încât să se depună vreun strat de zăpadă. 

Pe litoral, dar și în Capitală, soarele va apărea pe cer după orele prânzului. Conform specialiștilor meteorologi, temperaturile vor fi normale pentru data în care ne aflăm. 

Prognoza meteo, sâmbătă, 26 noiembrie 2022. Care sunt zonele în care va ieși soarele
Sursa: Social media

Așadar, în cursul zilei de sâmbătă, 26 noiembrie 2022, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade. Cele mai ridicate valori vor fi înregistrate în București. Minimele din noaptea de sâmbătă spre duminică vor fi cuprinse între -5 și 4 grade. 

În ceea ce privește vântul, acesta va sufla slab și moderat în majoritatea zonelor României. Excepție face sud-vestul și estul țării, dar și pe crestele montane, acolo unde se va intensifica. De asemenea, în zonele mai joase de relief își va face apariția și ceața. 

Prognoza meteo 26 noiembrie 2022 București 

În Capitală, dimineață, cerul va fi mai mult noros și se va lăsa ceața. Șansele de precipitații sunt scăzute, însă atmosfera va fi una mohorâtă. Există șanse ca soarele să iasă din nori după orele prânzului. În timpul zilei, temperaturile maxime vor atinge maxima de 10-11 grade Celsius. În noaptea de sâmbătă spre duminică, maxima va fi cuprinsă între -1 și 2 grade. După ce se lasă seara, cerul se va înnora din nou și va fi ceață.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.