Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 26 august 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Vremea va fi frumoasă, dar cu posibilitatea unor ploi locale și temporare. Se așteaptă o zi caniculară în majoritatea regiunilor din România, iar temperaturile vor atinge valori maxime de până la 35-36 de grade Celsius, ceea ce va crea un disconfort termic ridicat. Pe timp de noapte, temperaturile vor scădea și vor varia între 19-21 de grade Celsius.

Prognoza meteo sâmbătă, 26 august 2023. Cum va fi vremea în weekend

Prognoza meteo pentru București

Soarele va străluci puternic pe cerul Capitalei. Locuitorii Bucureștiului vor avea de înfruntat temperaturi maxime de până la 36 de grade Celsius. Indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în Constanța

Cei care au ales să-și petreacă ultimul weekend din august la mare se vor bucura de temperaturi maxime de până la 31 de grade Celsius, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Pe timp de noapte, temperatura va scădea la 21 de grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 26,4 grade Celsius.