Prima zi de weekend nu va fi una frumoasă, chiar dacă temperaturile vor fi în continuare mult prea mari pentru această perioadă.  

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Meteorologii anunță că ziua de sâmbătă nu va fi una plăcută în majoritatea zonelor din România, fiind așteptate averse ce pot fi de ploaie sau ninsoare.   

Conform meteorologilor în Banat Crișana, Maramureș, Muntenia, Oltenia și la munte, dar mai ales în zonele montane, vor fi cantități însemnate de precipitații. Pe de altă parte, în Dobrogea, Moldova și Transilvania va ploua slab temporar.  

Prognoza meteo sâmbătă, 21 ianuarie 2023

Sâmbătă, 21 ianuarie 2023, temperaturile maxime vor ajunge la 13 grade Celsius, în timp ce valorile termice minime vor ajunge la –2 grade pe timpul nopții.  

Prognoza meteo sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Se strică vremea în toată țara

Și în Capitală, vremea se schimbă radical. Dacă în ultimele zile am avut parte de soare și de temperaturi de primăvară, în weekend vremea se schimbă. Ziua de sâmbătă va aduce o vreme mohorâtă, soarele nu va apărea pe cer, iar temperatura maximă va ajunge la 12 grade.  

Chiar și așa, temperaturile sunt în continuare mult prea mari, față de normalul perioadei în care ne aflăm. De asemenea, sunt șanse mari să plouă în Capitală. Temperatura minimă înregistrată în timpul nopții de sâmbătă spre duminică va fi de 7 grade, iar cerul va fi înnorat.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.