Următoarele zile vor fi călduroase și frumoase, conform meteorologilor. Valul de aer ce va intra în țara noastră Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019, va aduce temperaturi de până la 25 de grade.

În cea mai mare parte a țării, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru perioada în care ne aflăm. Mult mai noros va fi cerul în regiunile intracarpatice, în restul teritoriului fiind înnorări temporare.

A doua parte a zilei și noaptea va ploua în Crișana, Maramureș, Transilvania și local în Banat și Moldova. În restul teritoriului doar izolat. De asemenea, pe creste vor fi precipitații mixte.

Vântul va bate slab și moderat, iar la munte intensificat, mai ales la altitudini mari, la rafală atingând viteze de aproape 80 de km pe oră. În restul teritoriului, îndeosebi în sudul Banatului, centrul și estul Moldovei, rafalele vor fi de 50-60 de km pe oră.

Între 8 și 16 grade vor fi încadrate temperaturile maxime, iar minimele se vor situa între 2 și 12 grade. Izolat, se va semnala ceață pe timpul nopții, probabil în zonele joase din sud mai mult.