Meteorologii au anunțat cum va fi vremea sâmbătă, 18 martie 2023.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 18 martie 2023. Iată cum va fi prima zi de weekend. 

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), sâmbătă, 18 martie 2023, temperaturile se vor menține ridicate în majoritatea regiunilor din România, fiind cu puțin peste cele obișnuite pentru această perioadă. În general, vremea va fi frumoasă, cu posibilitatea de ploi de scurtă durată în sud, sud-estul țării și la munte. 

Prognoza meteo sâmbătă, 18 martie 2023

Cerul se va menține senin în restul țării, cu ușoare înnorări în a doua parte a zilei. Vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificări la altitudinile mari din zona montană. 

Prognoza meteo sâmbătă, 18 martie 2023. Vremea va fi frumoasă în majoritatea zonelor țării
Sursa photo: PlayTech

Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 15 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 și 6 grade Celsius, cele mai scăzute valori fiind înregistrate în Transilvania.  

Prognoza meteo în București 

În București, vremea va fi parțial înnorată, cu vânt slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a zilei. Șansele de precipitații sunt scăzute, iar temperaturile maxime vor fi între 10 și 11 grade Celsius, iar cele minime vor atinge 3 grade Celsius. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.