Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 14 ianuarie 2023.  

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 14 ianuarie 2023. Ziua va fi una mohorâtă și în mare parte a țării va ploua. Temperaturile vor fi în scădere, față de ziua precedentă.   

Vremea va fi mohorâtă, iar cerul va fi înnorat întreaga zi. În partea de vest și nord-vest a țării va ploua. Pe arii restrânse, în centru și sud-estul țării, vor fi precipitații sub formă de ploaie. În restul țării doar izolat va ploua.  

În ceea ce privește vremea la munte, aici vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari sunt anunțate în continuare ninsori, ceea ce înseamnă că se va depune încă un strat de zăpadă.  

Prognoza meteo sâmbătă, 14 ianuarie 2023

Prognoza meteo sâmbătă, 14 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în prima zi de weekend

Vântul va sufla slab spre moderat în mai toate regiunile, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Specialiștii meteo au anunțat că temperaturile vor fi în scădere față de ziua precedentă. În acest sens, temperatura maximă se va situa între unu și 8 °C, în timp ce temperatura minimă se va încadra între -2 și 3 °C.  

În regiunile extracarpatice și în Transilvania vor mai fi condiții de ceață, iar acest fenomen va duce la scăderea vizibilității.  

Prognoza meteo în Capitală  

În Capitală, vremea va fi în continuare închisă. Cerul va fi înnorat și sunt șanse mari să plouă slab și să burnițeze. Vântul va sufla slab moderat, iar maxima din termometre va fi de maxim 6 grade Celsius în timpul zilei. În ceea ce privește temperatura minimă din cursul nopții de sâmbătă spre duminică, aceasta se va situa între 0 și 2 grade. Dimineața și seara se va lăsa ceața, în special la periferia Capitalei.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.