Reclamă
Reclamă

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 8 iulie – 5 august. În această perioadă, temperaturile vor fi peste cele obișnuite în toată țara, cu valori mai ridicate în sud.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. De asemenea, mediile valorilor termice se vor situa peste cele normale pentru acest interval în toată țara, accentuându-se în sud.

În ceea ce privește precipitațiile, majoritatea regiunilor vor înregistra cantități apropiate de cele normale. Cu toate acestea, în extremitatea de sud-est, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, în timp ce în zonele montane precipitațiile vor fi deficitare.

Reclamă

În concluzie, până la începutul lunii august, se așteaptă ca temperaturile medii să fie mai ridicate decât cele obișnuite, cu un accent semnificativ în sudul țării. Cantitățile de precipitații vor varia, menținându-se în general în limite normale, exceptând unele zone montane unde se vor înregistra deficite.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro