Temperaturile vor scădea față de ziua anterioară în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și va ploua, mai ales pe parcursul zilei și seara, în nord, în centru, local în sud și est și izolat în vest. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 8 noiembrie 2023.

La noapte, în țară, cerul se va înnora treptat dinspre regiunile vestice, astfel că nebulozitatea va cuprinde cea mai mare parte a țării. Va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Oltenia, Moldova și izolat în Muntenia, iar pe crestele montane vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Pe alocuri în vest, în special la munte, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Mai ales spre sfârșitul intervalului, cu o probabilitate mai mare în sud-est, pe alocuri se va forma ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 15…16 grade pe litoral.

Prognoza meteo miercuri, 8 noiembrie 2023

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări sau ceață spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 6…9 grade.

În țară, valorile termice vor scădea față de ziua anterioară în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări și va ploua, mai ales pe parcursul zilei și seara, în nord, în centru, local în sud și est și izolat în vest. La munte, la altitudini în general de peste 1500 m, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp.

Prognoza meteo miercuri, 8 noiembrie 2023. Temperaturile scad în toată țara

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană, cu viteze mai mari în zona înaltă, unde se vor depăși 70…80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiuni și 11 grade pe litoral. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, se va forma ceață.

În București, valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 4…7 grade. Cerul va fi mai mult noros pe parcursul zilei și seara când trecător va ploua slab, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. În orele dimineților vor fi condiții de ceață.