Specialiștii meteo au actualizat prognoza meteo pentru data de 7 decembrie 2022. Iată cum va fi vremea astăzi în România. 

Prognoza meteo 7 decembrie 2022: Temperaturile continuă să fie ridicate față de normalul perioadei în care ne aflăm, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Deși ne aflăm în prima lună din iarnă, vremea poate fi comparată cu cea din anotimpurile de toamnă.  

Astăzi, miercuri 7 decembrie 2022, vremea va fi mohorâtă, însă cu toate acestea, temperaturile vor fi mult mai ridicate decât în mod normal pentru data în care ne aflăm. Așadar, temperaturile maxime se vor încadra, astăzi, între 3 și 13 grade. Nici pe timp de noapte nu va fi foarte frig. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. 

Potrivit meteorologilor, în sud-vestul, centrul și estul țării va ploua, iar în restul regiunilor din țară vor fi precipitații. Cerul va fi înnorat în toată țara, iar în zonele montane se vor semnala precipitații mixte, adică ploi, lapoviță și ninsoare. 

Prognoza meteo, miercuri, 7 decembrie 2022. Zona în care se vor înregistra 13 grade

Vântul va sufla slab și moderat, intensificându-se pe crestele montane. Specialiștii meteo anunță, de asemenea, că pe arii restrânse va fi ceață, iar din această cauză vizibilitatea va fi redusă, în special în zonele joase de relief. 

Prognoza meteo în București și Constanța

În Capitală, vremea va fi mohorâtă, anunță ANM. Va ploua slab, iar cerul va fi tot timpul noros. Astăzi maxima va fi cu mult peste valorile normale ale acestei perioade. Mai exact, se vor înregistra 10 grade. În ceea ce privește temperaturile minime, acestea vor fi cuprinse între 1 și 3 grade Celsius. 

Chiar dacă în majoritatea țării vremea va fi închisă, pe litoral va răsări puțin soarele pe timpul zilei. În Constanța, cerul va fi înnorat pe timpul zilei, însă nu va ploua. Temperatura maximă va ajunge la 11 grade, iar cea minimă va fi de 6 grade. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.