Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de 30 noiembrie 2022. 

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 30 noiembrie 2022. Iată ce temperaturi ne așteaptă astăzi. 

Potrivit specialiștilor meteo, temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru perioada în care ne aflăm. În sud-vestul, sudul și estul țării cerul va fi înnorat. Temporar se vor înregistra precipitații slabe sub formă de ploaie în Oltenia, local în Banat și Muntenia și izolat în Dobrogea. În Moldova este posibil să se formeze și poleiul. 

La munte, pe alocuri, va ninge slab și vor fi precipitații sub formă de lapoviță. În celelalte regiuni din România, cerul va fi variabil, însă dimineața și noaptea își va face apariția ceața. Cât despre vânt, acesta va sufla slab și moderat, iar în sudul Banatului și pe alocuri în Oltenia, Muntenia și Dobrogea se va intensifica. În ceea ce privește temperaturile maxime, acestea se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade.  

Prognoza meteo, miercuri, 30 noiembrie 2022. Cum va fi vremea de Sfântul Andrei

Prognoza meteo în București 

În Capitală, vremea se menține închisă iar spre sfârșitul nopții de miercuri spre joi vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. Trecător, ziua, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, iar temporar se va intensifica. Temperatura maximă va fi de 4-6 grade, iar cea minimă de 1-3 grade. 

Prognoza meteo la munte 

La multe cerul va fi înnorat mai tot timpul și se vor semnala precipitații slabe, sub formă de lapoviță și ninsoare, local, în sudul Carpaților Occidentali și izolat în Carpații Meridionali și Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, iar în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali se va intensifica. 

Meteorologii au anunțat, de asemenea, că un val de aer rece va lovi România zilele acestea. Mai exact, temperaturile vor scădea radical, iar în unele zile vor fi mult mai mici decât normalul perioadei.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.