Prognoza meteo pentru miercuri, 29 noiembrie 2023, anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), arată că vremea va continua să fie rece în toată țara. Se prevede că temperaturile vor oscila între 1 și 10 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la -11 grade Celsius.

În majoritatea zonelor din țară se va înregistra cer închis, iar sunt șanse mari de precipitații sub formă de ninsori în nord, vest, centru și la munte, unde se va forma un nou strat de zăpadă.

Vremea în București:

În capitală, cerul va fi acoperit de nori, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce înseamnă un nivel scăzut de radiații ultraviolete. Se estimează că temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, în timp ce minima va coborî până la -5 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații este redusă.

Vremea în Constanța:

La Constanța, cerul va fi predominant acoperit de nori, iar vântul va sufla cu o viteză de 30 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce înseamnă că nu sunt riscuri majore pentru expunerea la radiațiile ultraviolete. Temperatura maximă se va ridica la 17 grade Celsius, iar minima va fi de -2 grade Celsius. Apa mării va avea 11 grade Celsius.

Vremea în Brașov:

În acesta parte a țării, cerul va fi înnorat pe toată durata zilei, iar ninsoarea va fi permanentă. Indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce înseamnă că nu sunt riscuri majore pentru expunerea la radiațiile ultraviolete. Vântul va sufla variabil. Se estimează că temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo miercuri, 29 noiembrie 2023. Cum va fi vremea în România

Vremea în Focșani:

La Focșani, cerul va fi senin în primele ore ale dimineții, însă se va închide spre seară. Indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce înseamnă că nu există riscuri semnificative pentru expunerea la radiațiile ultraviolete. Temperatura maximă va atinge 7 grade Celsius, iar vântul va sufla variabil. Se prevede că temperatura minimă va ajunge la -6 grade Celsius.

Vremea în Oradea:

La Oradea, cerul va fi acoperit de nori, iar indicele UV va fi de 1 din 11, adică un nivel foarte scăzut de radiații ultraviolete. Temperatura maximă se va ridica la 3 grade Celsius, iar cea minimă va ajunge la -5 grade Celsius. Vântul va sufla variabil pe parcursul întregii zile.

Vremea în Iași:

În Iași, cerul va fi predominant înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce reprezintă un nivel scăzut de radiații ultraviolete. Temperatura maximă se va opri la 3 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius.

Vremea în Craiova:

La Craiova, cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar vremea va fi răcoroasă. Șansele de precipitații sunt reduse, iar indicele UV va fi de 1 din 11, ceea ce înseamnă că nu există riscuri majore pentru expunerea la radiațiile ultraviolete. Vântul va sufla cu o viteză între 30 și 50 km/h, iar temperaturile vor oscila între 5 și -5 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca:

La Cluj-Napoca, vremea va fi rece, cu cer predominant acoperit de nori și șanse mari de precipitații sub formă de ninsoare în primele ore ale dimineții. Vântul va sufla cu o viteză de 25 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă se va opri la 2 grade Celsius, în timp ce cea minimă va coborî până la -7 grade Celsius.