Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 27 septembrie 2023 în întreaga țară. Potrivit ANM, vremea va fi călduroasă, cu șanse reduse de ploaie.

Miercuri, 27 septembrie 2023, se estimează că vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor din țară. Vântul va sufla cu putere, mai ales în partea de sud și sud-vest. Temperaturile maxime vor varia între 22 și 29 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, prognoza meteo ANM indică un cer în mare parte senin. Vântul va sufla cu o viteză de până la 40 de km/h, ceea ce poate influența starea vremii. Indicele UV va fi de 4 din 11, semn că razele ultraviolete vor fi moderate. Temperatura maximă va atinge 29 de grade Celsius, oferind o zi călduroasă, în timp ce temperatura minimă va fi de 18 grade Celsius, asigurând o noapte destul de plăcută.

Vremea, meteo, prognoza meteo

Vremea în Constanța

Și în Constanța, prognoza meteo ANM arată un cer predominant senin. Vântul va sufla cu o viteză de 30 de km/h, aducând o briză plăcută de la mare. Indicele UV va fi de 5 din 11, semn că razele ultraviolete vor fi moderate.

Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, oferind o zi plăcută pentru activități în aer liber, în timp ce temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius, asigurând o noapte destul de blândă. Apa mării va avea o temperatură de 21 de grade Celsius, oferind o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să se răcorească în apa mării.