Specialiștii meteo au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 25 ianuarie 2023. Conform acestora, valorile termice se apropie de cele normale pentru perioada din calendar. Iată cum va fi vremea la noi în țară.  

ANM anunță că miercuri vremea va fi instabilă și vor fi șanse de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, mai ales în partea de nord și est a țării. După zile întregi de temperaturi de primăvară, se pare că a venit perioada în care ne apropiem de temperaturile normale pentru data din calendar.  

Prognoza meteo miercuri, 25 ianuarie 2023

În majoritatea zonelor din România, vremea va fi instabilă, iar temperaturile minime vor atinge pragul de 10 °C. În anumite zone ale țării, își va își vor face apariția precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare.  

Prognoza meteo miercuri, 25 ianuarie 2023. Zonele din România unde va ninge

Conform specialiștilor meteorologi, în jumătatea de nord și est a țării există șanse mari să ningă. Temperaturile maxime se vor situa în intervalul -1 și 4 °C, iar temperaturile minime se vor încadra între -6 ° și 2 °C.  

Prognoza meteo în București  

În capitală se anunță vreme închisă, iar soarele nu își va face apariția pe cer. Șansele de precipitații sunt reduse, iar vântul va sufla dinspre nord, 11 km/h. Temperaturile se apropie de cele normale pentru perioada în care ne aflăm. Drept urmare, cea maximă nu va depăși 3 °C, iar pe timpul nopții se va resimți frigul. Nu sunt șanse de precipitații, însă temperatura minimă va atinge cel mult -3 ° C.