Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 20 septembrie 2023.

Potrivit meteorologilor, vremea în țară va fi caldă, dar cu posibilitatea de precipitații în anumite zone. Așadar, vom avea parte de o zi în care temperaturile vor fi ridicate, dar în același timp, există șanse de ploaie în zonele de Nord și centrul țării. De asemenea, în prima parte a zilei, este posibil să avem parte de ceață în unele zone.

Temperaturile maxime vor varia între 21 și 30 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între 9 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi parțial înnorat, dar vremea va fi în general călduroasă. Vântul va sufla în direcții variabile, iar indicele UV va fi de 5 din 11, ceea ce înseamnă că trebuie să fim atenți la expunerea prelungită la soare. Temperatura maximă în capitală va atinge 28 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă se va situa la 15 grade Celsius.

meteo, vremea

Vremea în Constanța

La mare, cerul va fi în mare parte înnorat, dar vremea va fi totuși călduroasă. Vântul va sufla în direcții variabile, iar apa mării va avea o temperatură de 24 de grade Celsius.

Indicele UV va fi de 3 din 11, ceea ce înseamnă că trebuie să fim atenți și la expunerea la soare în această zonă. Temperatura maximă în Constanța va fi de 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 17 grade Celsius.