Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de astăzi, 2 noiembrie 2022.

Vremea se menține una foarte caldă pentru această perioadă a anului. Astăzi, cerul o să fie senin, iar soarele o să își facă simțită din plin prezența, în majoritatea regiunilor țării. Temperaturile maxime ale zilei ajung la 29 de grade. Vremea o să fie una însorită, vântul va sufla slab, iar dimineața și seara apar condiții de ceață.

Prognoza meteo, 2 noiembrie 2022

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru ziua de astăzi, 2 noiembrie 2022. Potrivit ANM, astăzi vremea o să fie una caldă în cea mai mare parte a țării. Mai mult, în sud, sud-est și est se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi. Cerul o să fie variabil pe parcursul zilei, cu nunele înnorări, iar pe alocuri precipitații slabe își vor face apariția.

Astăzi, vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. În prima parte a zilei, dar și seara vor exista condiții de ceață. Izolat ploi slabe își vor face apariția pe seara și noaptea în Moldova și posibil în estul Munteniei și în Dobrogea.

În ceea ce privește valorile termice, temperaturile maxime ale zilei se situează între 12…14 grade în Crișana și nordul Transilvaniei și 27…28 de grade în Oltenia și Muntenia. Temperaturile minime coboară până la 4…12 grade.

Prognoza meteo
Pexels

Prognoza meteo în Capitală

În Capitală vremea o să fie una predominant frumoasă și deosebit de caldă. Pe tot parcursul zilei, cerul o să fie mai mult senin, iar variabil spre noapte. Astăzi,vântul va sufla slab spre moderat, cu mici intensificări spre seară.

În ceea ce privește valorile termice, temperatura maximă a zilei se va situa între 25…27 de grade, iar temperatura minimă va ajunge la 10…12 grade.

Și la munte vremea rămâne una caldă pentru această perioadă, mai ales în zona Carpaților Meridionali. Astăzi, cerul o să fie unul variabil, cu unele înnorări noaptea în Carpații Orientali unde izolat vor fi posibile ploi slabe. De asemenea, vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.