Reclamă
Reclamă

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea în România va fi în general instabilă marți, 7 noiembrie 2023. Această prognoză a fost emisă de reprezentanții ANM și indică faptul că condițiile meteorologice vor fi mai puțin favorabile în special în partea de nord și centrul țării.

De asemenea, se așteaptă ca vântul să sufle variabil în majoritatea regiunilor, cu excepția zonei de munte și de deal. În ceea ce privește temperaturile, se estimează că acestea vor oscila între 16 și 24 de grade Celsius pentru maximă și între 4 și 16 grade Celsius pentru minimă.

Vremea în București

Marți, în București, vremea va fi în general frumoasă, cu un vânt variabil și un indice UV de 2 din 11. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de aproximativ 9 grade Celsius.

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi plăcută, cu cer parțial înnorat și un indice UV de 2 din 11. Temperatura apei mării va fi de aproximativ 16 grade Celsius, iar vântul va sufla variabil. În ceea ce privește temperaturile, se estimează că temperatura maximă va fi de aproximativ 21 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de aproximativ 13 grade Celsius. De asemenea, sunt prognozate precipitații în timpul nopții.

Reclamă

Vremea în Brașov

La munte, cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de aproximativ 5 grade Celsius. De asemenea, sunt posibile ploi în timpul nopții.

Meteorologii anunță temperaturi de vară în noiembrie. Vremea va fi caldă, dar va ploua. Anunțul ANM

Vremea în Focșani

În Focșani, vremea va fi plăcută, dar cerul va fi mai mult înnorat. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de aproximativ 19 grade Celsius. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura minimă va fi de aproximativ 7 grade Celsius.

Vremea în Oradea

În Oradea, vremea va fi schimbătoare, cu șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 25 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de aproximativ 16 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de aproximativ 9 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, vremea va fi plăcută, cu vântul suflând cu o viteză de până la 15 km/h și un indice UV de 2 din 11. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de aproximativ 8 grade Celsius.

Vremea în Craiova

Vremea în Craiova va fi instabilă, cu cer parțial înnorat și condiții de ploaie în timpul serii. Vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de aproximativ 10 grade Celsius.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, se așteaptă ploi, în special în cursul după-amiezii. Vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de aproximativ 7 grade Celsius.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro