Prognoza meteo 6 decembrie 2022! Iată cum va fi vremea în România. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM)a emis prognoza meteo pentru ziua de 6 decembrie 2022. Iată cum va fi vremea de Sfântul Nicolae în întreaga România. 

Astăzi, de Sfântul Nicolae, vremea va fi mohorâtă. În majoritatea zonelor din România la ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte. Totuși, chiar dacă vremea va fi urâtă în întreaga țară, conform meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru începutul lunii decembrie. Mai clar, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade, în timp ce temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade. 

Cerul va fi noros în majoritatea timpului, iar precipitațiile sub formă de ploaie vor predomina în vestul țării și izolat în rest. Atât ziua, cât și seara, vântul va sufla slab și moderat. Acesta se va intensifica în zona montană înaltă. Izolat, meteorologii spun că se va lăsa ceața. 

Prognoza meteo, marți, 6 decembrie

Nici astăzi soarele nu își va face apariția în Capitală. Cerul va fi mai mult noros iar atmosfera va fi închisă. Vestea bună este că ziua nu va ploua, însă noaptea se vor semnala ploi slabe și burniță. Vântul va sufla moderat în timpul zilei. 

Chiar dacă vremea va fi urâtă, meteorologii anunță că și în această zonă temperaturile vor fi mult mai ridicate decât în mod normal pentru începutul lunii decembrie. Temperatura maximă în București va fi cuprinsă între 6-7 grade. Minimele din noaptea de marți spre miercuri vor fi cuprinse între 3 și grade. 

Prognoza meteo, marți, 6 decembrie. Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae

Val tropical peste România 

Meteorologii au mai anunțat că un val de aer tropical va ajunge la noi în țară. Acest lucru înseamnă că în anumite zone ale României se vor înregistra temperaturi aproape duble față de normalul perioadei. De exemplu, în anumite zone, se vor înregistra temperaturi de 15 grade.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.