Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 31 ianuarie 2023. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 31 ianuarie 2023. Iată cum va fi vremea în ultima zi din prima lună a anului 2023, conform specialiștilor meteorologi.  

În ultima zi din luna ianuarie, temperaturile vor avea tendințe de încălzire, însă în continuare sunt așteptate ninsori în foarte multe zone din țară. Potrivit ANM, se așteaptă ninsoarea în nord-vestul și centrul României, dar și la munte.  

Prognoza meteo marți, 31 ianuarie 2023

Prognoza meteo transmisă de administrația națională de Meteorologie mai spune că în vestul țării și în nord-estul României vor fi precipitații mixte, iar în restul teritoriului doar pe arii restrânse există șanse de precipitații. Vântul va bate cu putere în continuare în masivele sudice pe parcursul zilei, unde și ninsorile vor fi abundente. 

În mai multe regiuni din țară, vremea se va încălzi treptat, iar temperaturile maxime vor ajunge la valori de aproape 8 °C. 

Prognoza meteo marți, 31 ianuarie 2023. Temperaturile vor crește în întreaga țară, excepție făcând Capitala

Pe de altă parte, în capitală, vremea se va răci față de ziua precedentă. Valorile termice maxime nu vor depăși 2 °C, conform prognozei meteo. 

Recent, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat prognoza meteo din bătrâni pentru luna februarie. Conform acestuia, în prima jumătate a lunii ne vom confrunta cu vreme mohorâtă, ger, temperaturile crescând abia spre sfârșitul lunii.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.