Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 29 noiembrie 2022. Conform specialiștilor, temperaturile se vor situa în jurul mediilor multianuale. 

Pe 29 noiembrie 2022 cerul va fi noros în regiunile extracarpatice. ANM spune că se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în regiunea Dobrogei. Și în Muntenia și Oltenia vor fi precipitații slabe. În Moldova se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Trecător se va lăsa ceața.  

Prognoza meteo 29 noiembrie 2022

În ceea ce privește vremea la munte, aici cerul va fi noros, iar în Carpații Meridionali și Orientali va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, însă se va intensifica în sudul Banatului, în Bărăgan și în Dobrogea. Temperaturile minime se vor situa între -4 și 6 grade. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, iar cele minime între -5 și 6 grade. 

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

În Capitală, vremea va fi mohorâtă, iar ziua, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade, iar cea minimă de 3-4 grade. 

Prognoza meteo, marți, 29 noiembrie 2022: Cum va fi vremea în țară

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni 

De asemenea, meteorologii au emis prognoza meteo și pentru următoarele patru săptămâni. Așadar, în săptămâna 28 noiembrie- 5 decembrie, temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării. 

În săptămâna 5 decembrie și 12 decembrie, temperaturile vor fi puțin mai coborâte decât cele normale, în special în regiunile nord-estice. De asemenea, vor fi mai ridicate în vest, nord-vest și centru. 

În săptămâna 12 decembrie-19 decembrie, temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât normalul acestei perioade, în regiunile intracarpatice și local în cele sudice. În restul țării, vor fi apropiate de cele specifice. 

În final, în săptămâna 19 decembrie- 26 decembrie, temperaturile vor intra în normalitate, pe întreg teritoriul țării.