Reclamă
Reclamă

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 26 septembrie 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Marți, 26 septembrie 2023, vremea va fi mai caldă decât de obicei pentru această perioadă a anului. În toată țara, se preconizează că vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil în regiunile sudice și sud-vestice, iar în restul țării va fi mai senin.

Prognoza meteo marți, 26 septembrie 2023

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare, în special în Dobrogea, Muntenia, sudul Olteniei și al Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor varia între 7 și 17 grade Celsius. Pe litoral, minimele vor ajunge până la 19 grade Celsius, iar dimineața și noaptea se va forma ceață, în special în depresiunile intramontane.

Reclamă

Prognoza meteo marți, 26 august 2023. Cum va fi vremea în România

Cum va fi vremea în București

În București, pe 26 septembrie 2023, vremea va fi în continuare caldă, deși temperaturile vor scădea în comparație cu zilele anterioare. Maximele vor fi între 28 și 30 de grade Celsius, iar nopțile vor fi mai răcoroase, cu temperaturi care vor coborî spre 14-16 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro