Vremea s-a răcit considerabil, ținând cont că în ultimele zile au fost înregistrate temperaturi de peste 15 grade.  

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 24 ianuarie 2023. Iată cum va fi vremea de Mica Unire 2023. 

Potrivit meteorologilor, vremea va fi mohorâtă în toată țara și se vor semnala precipitații, în special sub formă de ploaie. În regiunile montane, mai ales la altitudini înalte, se vor semnala precipitații mixte sub formă de lapoviță și ninsoare, dar și intensificări ale vântului. 

Prognoza meteo marți, 24 ianuarie 2023

Temperaturile maxime înregistrate pe 24 ianuarie 2023 se vor situa între 1 și 9 °C. Chiar dacă temperaturile au scăzut considerabil față de ultimele zile, în continuare vremea este mult mai caldă decât normalul perioadei în care ne aflăm. 

Petrecere temperaturile minime vor fi zone în România, unde acestea vor deveni negative. În acest context, valorile termice minime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat, iar în regiunile montane înalte pot apărea intensificări ale vântului, viscolind zăpada. 

Prognoza meteo marți, 24 ianuarie 2023. Cum va fi vremea de Mica Unire

Prognoza meteo în București

În capitală, vremea va fi în general închisă. Cerul va fi predominant noros și chiar dacă nu va ploua, atmosfera va fi mohorâtă. Temperatura maximă va urca până în jurul valorii de 3 °, fiind aproape de normalul perioadei. La lăsarea serii se va face mult mai frig, înregistrându-se o temperatură negativă. Așadar, în noaptea de marți spre miercuri, temperatura minimă va fi de –1 grad. Cerul va fi noros, nu vor fi înregistrate precipitații, iar vântul va sufla slab și moderat.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.