Specialiștii meteo au emis prognoza pentru ziua de marți, 21 martie 2023.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 21 martie 2023. Iată cum va fi vremea în România. 

Meteorologii au anunțat că vremea se va menține frumoasă, cu cer variabil și înnorări în prima parte a zilei în centrul, nord-estul țării și la munte, unde se vor înregistra ploi slabe. În zonele montane cu altitudini de peste 2000 m se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat în toată țara. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade Celsius, iar temperaturile minime între 1 și 8 grade Celsius. De asemenea, în unele zone vor fi condiții de ceață izolat dimineața și noaptea.  

Prognoza meteo marți, 21 martie 2023. Cum va fi vremea

Prognoza meteo în București

În București, cerul se va menține înnorat pe parcursul zilei, existând șanse slabe de ploaie noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Valorile maxime vor fi cuprinse între 17 – 18 grade Celsius, mult peste cele normale pentru această perioadă din an, în timp ce temperaturile minime vor atinge 5 – 6 grade Celsius.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.