Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de 14 noiembrie 2023.

Potrivit acestora, vremea va fi rece și se vor înregistra precipitații în majoritatea regiunilor țării. Iată cum se va desfășura vremea în orele următoare.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 14 noiembrie 2023, în țară

Marți, 14 noiembrie 2023, se va menține răcirea vremii, iar în partea de nord, vest, centru și nord-estul țării va ploua.

În zonele înalte ale munților, este posibil să apară lapovița, care ulterior se poate transforma în ninsoare. Temperaturile maxime vor oscila între 10 și 21 de grade Celsius, în timp ce cele minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în București

În Capitală, vremea va fi plăcută, însă cerul va fi înnorat. Vântul va sufla în mod variabil, iar indicele UV va fi de 2 din 11.

Temperatura maximă se va situa la 13 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va coborî până la 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în Constanța

La Constanța, cerul va fi predominant înnorat, iar vântul va avea o viteză de 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11.

Temperatura maximă va atinge 18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă se va situa la 11 grade Celsius. Apa mării va avea o temperatură de 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi acoperit de nori, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla în mod variabil. Pe parcursul zilei, se vor înregistra precipitații, mai ales în a doua jumătate a zilei.

Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va scădea până la 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în Focșani

La Focșani, cerul va fi predominant înnorat, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla în mod variabil, iar temperatura maximă va atinge 15 grade Celsius.

meteo, vremea

Temperatura minimă se va situa la 7 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații în timpul nopții.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte înnorat, iar vor fi averse de ploaie, mai ales în a doua jumătate a zilei. Indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius.

Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h, iar temperatura minimă va coborî până la 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi predominant înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 – 25 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va atinge 15 grade Celsius.

Temperatura minimă se va situa la 8 grade Celsius. În timpul nopții, se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în Craiova

La Craiova, cerul va fi înnorat, iar vremea va fi răcoroasă. Șansele de ploaie sunt minime, iar indicele UV va fi de 2 din 11.

Vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h. Temperatura maximă se va situa la 18 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va coborî până la 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 noiembrie 2023: Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea va fi rece, cu cer predominant înnorat și șanse mari de precipitații pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla în mod variabil.

Indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va atinge 12 grade Celsius. Temperatura minimă se va situa la 6 grade Celsius.