Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru data de 14 martie 2023. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 14 martie 2023. Conform specialiștilor, se va încălzi în majoritatea regiunilor.  

Prognoza meteo marți, 14 martie 2023 

Potrivit ANM, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu posibilitatea unor înnorări în zonele vestice, unde se vor înregistra ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona muntoasă, cu rafale de peste 60-70 km/h în zona înaltă, iar local și temporar în Est și Vest, cu o viteză de până la 50 km/h. 

În ceea ce privește temperaturile, maximele vor oscila între 11 și 20 de grade Celsius, în timp ce minimele se vor încadra între -2 și 8 grade Celsius. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 14 martie 2023. Conform specialiștilor, se va încălzi în majoritatea regiunilor.  
Social media

Prognoza meteo în București 

În București, vremea se va încălzi, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, în timp ce temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 1-2 grade Celsius, fiind mai scăzută în zona preorășenească, spre -2 grade Celsius, cu condiții de brumă. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.