Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 6 februarie 2023.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 6 februarie 2023. Potrivit specialiștilor meteo, temperaturile vor scădea și mai mult în această perioadă. 

Meteorologii anunță că vremea se va răci și mai mult în această perioadă. Săptămâna 6 februarie- 12 februarie va fi probabil cea mai geroasă săptămână din această iarnă.

Prognoza meteo luni, 6 februarie 2023

În zonele nordice, centrale și la munte, valorile termice vor fi negative, luni, 6 februarie. Regimul pluviometric va fi unul deficitar, mai ales în jumătatea de vest a țării.  Temperaturile minime în depresiuni pot ajunge chiar și la -20 de grade Celsius. Potrivit meteorologilor, temperaturile negative se vor extinde în toată țara.

În ceea ce privește temperaturile maxime, acestea se vor situa între 0-2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu putere în zona de est a țării și a Carpaților de Curbură, acolo unde va avea o viteză de 55-65 km/h. Va ninge slab în majoritatea regiunilor din țară.
Avertizare meteo! Un nou ciclon polar lovește din plin România! Vremea devine geroasă

Prognoza meteo în București

În Capitală va fi o vreme închisă. Cerul va fi predominant înnorat, potrivit meteorologilor. Temperatura maximă din București va fi de 1 grad. În noaptea de luni spre marți, temperatura minimă va ajunge la -7 grade.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.